Info

De Dierendokter biedt u een assortiment hoogwaardige natuurproducten voor honden, katten en andere huisdieren.

De producten zijn vervaardigd volgens GMP  Dit staat voor Good Manufacturing Practices en is een kwaliteitsborgingssysteem.

De druppels zijn gestandaardiseerd wat betekent dat de werkzame stoffen bij elke producten altijd gelijk zijn. Doordat het natuurproducten zijn kan het wel voorkomen dat met name de kleur per productie wat kan verschillen maar de werkzame stoffen zijn dus altijd gelijk.

De informatie over het gebruik van de producten staan op de site voor de meeste producten vermeldt voor honden en katten. Wanneer u informatie wenst voor het gebruik voor andere huisdieren neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op.

Wij leveren op basis van
Algemene Leveringsvoorwaarden. De enige kosten die bij de productprijs worden opgeteld zijn een bijdrage in de verzendkosten van € 6,75 per bestelling in Nederland en € 8,50 voor België. Voor andere landen hanteren wij de tarieven van PostNL.


Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar onder telefoonnummer 0655771127. Wij helpen u graag persoonlijk verder wanneer u meer informatie wenst. Krijgt u ons niet direct aan de lijn, spreek alstublieft uw boodschap en telefoonnummer in op ons antwoordapparaat. Wij zullen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen.