Contact

 

VOOR VRAGEN OVER DE PRODUCTEN:

 

Heeft u vragen over de producten of welk product u in zou kunnen zetten voor uw huisdier, neem dan telefonisch contact met ons op. Onze helpdesk is telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 0655771127.

Zijn wij in gesprek dan krijgt u ons antwoordapparaat. Spreek alstublieft uw boodschap in. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

 

U kan ons ook een email sturen. Wij stellen persoonlijk contact zeer op prijs en de ervaring leert dat wij veelal aanvullende vragen hebben. Het is dus plezieriger en duidelijker uw vraag telefonisch te beantwoorden. N.a.v. uw vraag per email zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Ons email adres is vragendierendokter@outlook.com. Vermeldt in uw email uw telefoonnummer en wanneer het u het best schikt dat wij telefonisch contact met u opnemen.

 

 

VOOR VRAGEN OVER UW BESTELLING, HET BEZORGEN VAN UW BESTELLING OF BETALING:

 

Heeft u vragen over uw bestelling, het bezorgen van uw bestelling, uw factuur of betaling stuur dan een email met uw vraag naar info@dierendokter.nl . Via dit emailadres worden geen vragen over de producten beantwoord.