Ontstekingen

Natuurlijke behandeling van ontstekingen bij hond, kat en huisdieren.

Ontstekingen bij hond of kat reageren vaak prima op natuurlijke supplementen, die erg effectief kunnen zijn in het herstel of Yucca Intensive, Natuurlijk antiontstekingsmiddel.voorkomen van ontstekingen. Kruiden bevatten verschillende therapeutische en adaptogene eigenschappen, die bekend staan om hun vermogen de kracht van het lichaam te herstellen.

Bij bijvoorbeeld huidontsteking, oogontsteking, oorontsteking, anaalklierontsteking, blaasontsteking, ontsteking in de darmen of gewrichten (artritis) kunnen goed natuurlijke producten in gezet worden. Ook als alternatief voor reguliere anti -ontstekingsmiddelen als bijvoorbeeld prednison die veel voor hond, kat of andere huisdieren voorgeschreven worden.

 De producten van www.dierendokter.nl zijn geheel natuurlijk, zonder kleur, geur en smaakstoffen,

zuinig in gebruik en effectief.

!
!
Yucca Intensive
Yucca Intensive, bij ontstekingen. Dé natuurlijke tegenhanger van reguliere prednison achtige producten. Krachtig werkend natuurlijk anti-ontstekingsmiddel.

Yucca Intensive 60 ml

!

Bij ontstekingen.

Yucca Intensive bevat saponinen en is het sterkst natuurlijke anti-ontstekingsmiddel. Dit product is sterk geconcentreerd en heeft daardoor de hoogst mogelijk natuurlijke steroïde werking.

Goed in te zetten als natuurlijk alternatief voor reguliere steroïden als prednison, prednisolon.

Yucca Intensive is inzetbaar bij o.a. ontstekingen, allergieën, huidproblemen, artritis, bot- en gewrichtsproblemen, zwelling van weefsel, darmproblemen/ontstekingen, anaalklier ontstekingen, anaal fistels, kolieken én oog- en oorproblemen.

Tevens herstelt Yucca Intensive weefsel en vermindert de verdere degeneratie van aangetast weefsel.

Ook erg goed inzetbaar als pijnbestrijding. Het helpt bij pijn net zo goed als aspirine/paracetamol maar zonder maag en darm bezwaren. Aspirine en Paracetamol kunnen schadelijk zijn voor honden en katten. Geef ze dit nooit! Een veilig natuurlijk alternatief is Yucca Intensive.

Yucca Intensive richt zich ook op het zuiveren van lever en nieren. In de natuurlijke benadering wordt er vanuit gegaan dat afvalstoffen een trigger kunnen zijn voor het ontstaan van tal van gezondheidsproblemen. Door haar zuiverende werking helpt zij hierdoor problemen te voorkomen ofwel te verminderen.

Een andere eigenschap van Yucca Intensive is dat zij aangeboden voedingsstoffen beter door het lichaam op laat nemen en haar  stofwisselingsorganen hier op laat reageren waardoor de algehele stofwisseling beter zal verlopen.

Yucca Intensive, een bijzonder mooi product van moeder natuur.

Voor inwendig  gebruik.

Inhoud 2 oz ( 60ml )

Voordeelverpakking van 240 ml. is hieronder te bestellen.

Yucca Intensive Inhoud 240 ml.

!

Zelfde product als hierboven maar dan in een voordeelverpakking van 240 ml.

grape seed extract, azmira holistic animal care.
Grape Seed, krachtig oxidant, natuurlijke antibiotica.

Grape Seed Extract 60 capsules

!

Krachtig anti-oxidant. Wordt ook wel de natuurlijke antibiotica genoemd.

Grape Seed capsules bevatten de hoogste kwaliteit Grape Seed Extract met 50 mg bioflavonoïden. Het is de krachtigste antioxidant van moeder Natuur en maar liefst 50 maal sterker dan vitamine E.
Grape Seed wordt ook wel dé natuurlijke antibiotica genoemd.

Grape Seed Extract kan ingezet worden bij bacteriële infecties en kan helpen de groei van gezwellen te verminderen. Ook is Grape Seed fijn inzetbaar bij chronische, hevige reacties van artritis of allergieën met onvoldoende ontgifting van het lichaam zelf en bij orgaanvergiftiging.
Grape Seed helpt ook bij hardnekkige infecties van de oren, schimmels, salmonellabesmetting, bacteriën en virussen.

Grape Seed is een geheel natuurlijk anti-oxidant. Oxidatie is een zware belasting voor het lichaam met veelal tot gevolg infecties. Anti-oxidanten gaan het oxideren in het lichaam tegen en zijn belangrijk voor het lichaam omdat ze bescherming bieden tegen bacteriën en vrije radicalen. Vrije radicalen zijn chemische stoffen die in het lichaam gevormd worden als gevolg van de stofwisseling. Ziekte kan het lichaam aanzetten de productie van vrije radicalen te verhogen. In een ziekte periode heeft het lichaam meer anti-oxidanten nodig dan het zelf kan maken. Grape Seed voorziet hierin en biedt een krachtige anti-oxidanten werking.

Bij ziekte en verminderde weerstand is Grape Seed een aanrader.

Elke capsule bevat 50 mg. Grape Seed Extract met 50 mg. Bioflavonoïden. 

Bioflavonoïden zijn krachtige anti-oxidanten en staan bekend om hun antibacteriële, antivirale en anti-inflammatoire werking.

Inhoud 60 capsules.

De voordeelverpakking van 120 capsules is hieronder te bestellen.

Grape Seed Extract Inhoud 120 capsules

!

Zelfde product als hierboven maar dan in een voordeelverpakking van 120 capsules.

 

immuno stimr, azmira holistic animal cr
Immuno Stim'R geeft een krachtige oppepper aan het immuunsysteem.

Immuno Stim'R 30 ml.

!
Immuno Stim'R geeft een krachtige oppepper aan het immuunsysteem. Het immuunsysteem is dé basis voor een goede gezondheid en is het eerste wat aandacht vraagt bij gezondheidsproblemen.

Immuno Stim'R verhoogt het immuunsysteem en brengt haar beter in balans.

Wordt met succes gebruikt bij alle chronische gevallen van allergieën, orgaan problemen, artritis, wegteren en voor het bestrijden van hardnekkige infecties.

Haar ingrediënten zijn verse, organische, uit de natuur verkregen extracten van Sheep Sorrel , Burdock wortel, Slippery Elm en Turkse Rhubarb wortel.


Immuno Stim'R is speciaal samengesteld om het immuunsysteem te stimuleren bij het omzetten van catabolische afvalstoffen, door het afbreken hiervan tot uiteindelijke verwijdering mogelijk is, met gelijktijdig aanmaken van stoffen om te helpen bij het opbouwen van nieuw gezond weefsel.

Dit super product voor het immuunsysteem verhoogt krachtig het immuunsysteem maar voert ook afvalstoffen af. De werking hierachter is dat een schoner lichaam een gezonder, krachtiger lichaam is. Het lichaam kan hierdoor adequater reageren gezondheidsproblemen aan te pakken of te voorkomen.

Voor alle gevallen van verminderde weerstand en bij gezondheidsproblemen.

Immuno Stim'R geeft een krachtige oppepper aan het immuunsysteem.

Inhoud 30 ml.

 

Voordeelverpakking van 60 ml, is hieronder te bestellen.

Immuno Stim'R 2 Inhoud 60 ml.

!

Zelfde product als hierboven maar dan in een voordeelverpakking van 60 ml.

 

Viral DTox
Viral D'Tox, pakt virussen en bacteriën aan.

Viral D'Tox

!

Bij virale/bacteriële infecties. Activeert het afweersysteem. Ook goed te gebruiken om het lichaam te helpen bij de belasting van entingen.

Verse Lomatium wortel, Echinacea Angustifolia & Purpurea wortel, verse Spilanthes Flowering kruid & wortel, verse St. Johnswort Flower bollen, Chinese Scullcap wortel, Chinese Schizandra bes, Licoricewortel en etherische Kaneelolie bevorderen tezamen een sterke anti virale/bacteriële werking en afweerversterkende eigenschappen.

Richt zich op verbetering van de celafweer en levensfuncties om de gezonde cellen te beschermen tegen virale/bacteriële infecties. Speciaal aanbevolen in geval van chronische infecties welke niet goed gereageerd hebben op medicijnen.

Ook goed in te zetten en na entingen.

Uitstekend bij het ondersteunen van het lichaam bij infecties zoals bijvoorbeeld verkoudheid, niesziekte, Feline leukemie, FIP en andere geconstateerde acute of chronische virale/bacteriële ziektes. Ook goed in te zetten bij wratten van virale oorsprong.

Kan gebruikt worden samen met Pau D'Arco voor ernstige, langdurige gevallen van chronische infecties.

Gebruik Viral D'Tox niet voor zwangere dieren.

Inhoud 1 oz (30ml).

Pau DArco
Pau D'Arco (Lapacho). Bij bacteriën, schimmels, virussen, huidproblemen, ontstekingen, lupus, tumoren etc.

Pau D'Arco

!

Voor o.a. het bestrijden van hardnekkige bacteriën, virussen en infecties.

Pau D'Arco, ook wel Lapacho genoemd werd in de oudheid al gebruikt door de Inca's om diverse gezondheidsproblemen aan te pakken en beleeft nu weer een enorme opmars. Met goede redenen.

Pau D'Arco kent een krachtige werking tegen virussen, parasieten, schimmels en bacteriën.

Zij stimuleert het immuunsysteem en werkt herstellend bij wonden.

Een uitstekende ondersteuning bij lever en nier zwakte.

Haar toepassingsgebied is breed en is o.a.:  niesziekte, verkoudheid, oogontsteking, ringworm, hot spots, eczeem, infecties aan bijvoorbeeld de geslachtsorganen, blaas, maag, darmen, gist en schimmel infecties waaronder candida, bacteriële en virale infecties, huidproblemen, ontstekingen en zweren (in- en uitwendig), koorts, pijn, gewrichtsproblemen als artrose, darmstoornissen, lupus, diabetes en kanker en tumoren.

Pau D'Arco kan zelfs bij erg zieke en verzwakte dieren goed gebruikt worden.  

Pau D'Arco, een krachtig hervonden natuurlijke medicijn.


Super in combinatie met Immuno Stim'R.

Inhoud 100 capsules.

lemon soother, azmira holistic animal care.
Bij misselijkheid, darm en maag problemen, gas vorming en nerveuze maag/darm problemen.

Lemon Soother

!

Bij maag/darm problemen (al dan niet van nerveuze aard).

Lemon Soother is een ideaal middel te gebruiken bij problemen met de maag en darmen zoals overgeven, irritatie aan het slijmvlies, gasvorming en darmkrampen.
Zij laat ook haar werking zien bij gevoelens van nervositeit en angsten.
Deze gevoelens kunnen een ‘trigger’ zijn voor het ontstaan van ongemakken aan de maag en darmen.
Lemon Soother biedt ook hulp bij gevoelens van depressie en bevordert een rustiger slaap.
Zij brengt verlichting aan de ademhaling als er problemen met de bronchiën zijn en zij heeft een milde pijnstillende werking.

Aan Lemon Soother worden antibacteriële en antivirale eigenschappen toegedacht.
Inhoud 30 ml.

Super C 2000
Super C 2000

Super C 2000 Inhoud 4 oz.

!

Vitamine C. Goede dagelijkse ondersteuning, verhogen van de weerstand.

Zeer hoge, smakelijke concentratie, welke zeer gemakkelijk is toe te dienen! Slechts een halve theelepel staat al gelijk aan 2000 mg vitamine C. Daarom kan volstaan worden met minder poeder te mengen in het voer van kieskeurige eters! Omhuld door calcium bicarbonaat ten behoeve van een superieure, toch kosteneffectieve opname door het lichaam. Dit voedingssupplement ondersteunt en beschermt het weefsel, zoals huidweefsel, en bindweefsels in de gewrichten. De urine wordt tevens aangezuurd en vermindert de kans op urineweginfecties en blaasontstekingen.
Super C kan ook de weerstand helpen opbouwen tegen allergieën.

Inhoud 4 oz.

Voordeelverpakking van 16 oz. is hieronder te bestellen.

Super C 2000 Inhoud 16 oz.

!

Vier keer de inhoud als hierboven, in een voordeelverpakking.

 

Mega Pet Daily
Mega Pet Daily

Mega Pet Daily

!

Vitaminen, mineralen complex voor dieren. De basis voor een optimale gezondheid.

De basis voor een optimale gezondheid. Dagelijks te gebruiken natuurlijk vitaminen mineralen complex voor dieren.

Dit is ons meest vooraanstaand meervoudig voedingssupplement, geschikt voor alle dieren.

Zeer hoge werking in een kleine dosis. Mega Pet Daily verschaft belangrijke dagelijks benodigde vitaminen en mineralen, inclusief de A's, B's, E, Selenium, Chroom, Zink en Choline. Met een basis rijk aan Chlorofyl en EPA's (vetzuren), laten deze essentiële voedingsstoffen uitstekende resultaten zien voor het bereiken van een optimale immuniteit en gezondheid.

Mega Pet Daily helpt ook voor een gezonde vacht en huid en onderhoud van gewrichten en botten.

Dit voedingssupplement heeft een gunstig aandeel in calcium, fosfor en kalium in verhouding tot magnesium, hetgeen van belang is voor het verminderen van blaas- en nierstenen.

Een zeer goed meervoudig supplement voor preventieve ondersteuning en belangrijk in te zetten bij chronische ziektegevallen en herstel processen.

Dit natuurlijke vitamine mineralen complex biedt een goede ondersteuning voor de gezondheid van uw huisdier.

Voor ieder huisdier onder stress of in een niet al te goede conditie waarbij een natuurlijk versterkende stimulans wel eens een zeer gunstige uitwerking kan hebben.

De complete ingrediëntenlijst treft u hieronder aan.

Mega Pet Daily Ingrediënten lijst

Ingrediënts: Ascorbic Acid, Fish Liver Oil, Bone Meal, Vitamin E, Niacinamide, Thiamin, Riboflavin, Pyridoxine, Calcium Pantothenate, Ferrous Fumerate, P.A.B.A., Choline Bitartrate, Inositol, Zinc Citrate, Magnesium Citrate, Beta Carotene, Potassium Citrate, Betaine HCL, Rutin, Selenium Chelate, Glutamic Acid, Bioflavonoids, Calcium Citrate, Magnesium Citrate, Vitamin B-12, Magnesium Stearate, Hesperidin, Kelp, Potassium Iodide, Copper Gluconate, Chromium Chelate, Folic Acid, Biotin

Other Ingredients: Watercress Powder, Vanilla Flavor & Gelatin.

* Each .75 gm/.04 oz (1 capsule) contains

Vitamin A (Cod) (2500 I.U. as Beta Carotene & 5000 I.U. as Fish Liver Oil)

7500 I.U.

Vitamin C (Ascorbic Acid)

125 mg

Vitamin D (Cod) (from Fish Liver Oil)

200 I.U.

Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl)

75 I.U.

Thiamin (B-1 Thiamine HCI)

50 mg

Riboflavin (Vitamin B-2)

50 mg

Niacin (Niacinamide)

50 mg

Vitamin B-6 (as Pyridoxine HCI)

50 mg

Folic Acid

200 mcg

Vitamin B-12 (as Cyanocobalamin)

50 mcg

Biotin

50 mcg

Pantothenic Acid (Calcium Pantothenate)

50 mg

Calcium (from Citrate)

25 mg

Iron (Ferrous Fumarate)

9 mg

Iodine (from Kelp)

75 mcg

Magnesium (from Citrate)

3.5 mg

Zinc (from Citrate)

7.5 mg

Selenium (Soy) (from Amino Acid Chelate)

12.5 mcg

Copper (from Gluconate)

125 mcg

Manganese (from Citrate)

3 mg

Chromium (Soy) (Amino Acid Chelate)

12.5 mcg

Potassium (Citrate Chelate)

5 mg

Choline (Bitartrate)

50 mg

Inositol

50 mg

P.A.B.A. (Para-Amino-Benzoic-Acid)

50 mg

Phosphorus

20 mg

Bioflavonoids (Citrus)

12.5 mg

Rutin

12.5 mg

Glutamic Acid

12.5 mg

Betaine HCI

12.5 mg

Hasperidin (Citrus)

2.5 mg

Inhoud 60 capsules.

Voordeelverpakkingen van 90 of 180 capsules zijn hieronder te bestellen.

Mega Pet Daily Inhoud 90 capsules

!

Zelfde product als hierboven maar dan in een voordeliger verpakking van 90 capsules.

Mega Pet Daily Inhoud 180 capsules

!

Zelfde product als hierboven maar dan in een voordeelverpakking van 180 capsules.

Vitaminen en mineralen supplement voor honden, katten en andere huisdieren.

Maximum Protection Formula

!

Dagelijks voedingssupplement.

Een goed supplement waar alles in verwerkt zit voor een uitstekende conditie. De formule bevat 70 sporen elementen, hoge concentraties vitamine C, E en zink.

Geen toevoegingen, kunstmatige hulpstoffen etc. Hypoallergene formule.
De ingrediënten van Maximum Protection Formula zijn per 8 oz. (227 g):

Vitamin A - 76000 IU Vitamin B-1 - 76 mg Vitamin B-2 - 76 mg Vitamin B-6 - 76 mg Vitamin B-12 - 228 mcg PantothenicAcid-228 mcg Niacin - 190 mcg Folic Acid - 3800 mcg Biotin - 950 mcg Vitamin C - 9500 mg Vitamin D - 3800 IU Vitamin E - 1900 IU Bioflavinoids - 380 mg Zinc - 190 mg Calcium - 3800 mg Lecithin - 950 mg Taurine - 19 mg TraceMinerals-114000 mg Chicken Meal - 68000 (no hormones, no antibiotics).


Inhoud 8oz (227 gram) poeder.

Calendule
Calendula

Calendula

!
Natuurlijk product met antibacteriële werking.

Calendula heeft veel helende en antibacteriële eigenschappen. Het werkt prima bij infecties en uitwendig om huid te ontsmetten, bij wondjes, irritaties etc.

Uitwendig gebruik: Calendula kan prima gebruikt worden om wonden en huidirritatie te behandelen. Maak voor ieder gebruik een nieuw mengsel van 10 tot 20 druppels in 30 ml (gekookt of gedestilleerd) water.

Oogwassing: 3 tot 5 druppels mengen in 30 ml (gekookt of gedestilleerd) water. Ook te gebruiken om traankanaaltjes te openen.

Inhoud 1oz (30ml).
Infections State

Infectious States

!

Bij onstekingen, infecties, virussen en (preventief) gebruik voor ondersteuning bij entingen.

De homeopathische Infectious States is prima te gebruiken bij ontstekingen. Ook is zij fijn in te zetten bij virale infecties. Dit middel zal het lichaam helpen in de strijd tegen infecties en eventuele koorts te verminderen.

Infectious States richt zich ook op het verhogen van het immuunsysteem.

Deze homeopathische druppeltjes zijn fijn in te zetten voor (preventieve) ondersteuning bij entingen.

Infectious States is uit de volgende ingrediënten samengesteld:

Belladonna, Echinacea Angustifolia, Calendula Officinalis, Baptisia Tinctoria, Pyrogenium, Lachesis, Sulphuricum Acidum, Hepar Sulph, Myristica.

Inhoud 1oz (30ml).

Golden Seal
Golden Seal

Golden Seal

!

Bij (huid) irritaties en infecties.

Dit unieke extract is voor veel doeleinden te gebruiken. Goldenseal is bekend om zijn antibacteriële werking en werd al door de indianen gebruikt om irritaties en infecties van onder meer het ademhalingsapparaat, maag- en darmstelsel en het urinewegstelsel te genezen.
Uitwendig wordt Goldenseal gebruikt voor huid- en ooginfecties.

Uitwendig gebruik: Goldenseal kan gebruikt worden om wonden en huidirritatie te behandelen. Maak voor ieder gebruik een nieuw mengsel van 10 tot 20 druppels goldenseal in 30 ml (gekookt of gedestilleerd) water.

Oogwassing: 3 tot 5 druppels mengen in 30 ml (gekookt of gedestilleerd) water.

Ook te gebruiken om traankanaaltjes te openen.

Inhoud 1oz ( 30 ml ).

Rejuva Spray
Rejuva Spray. Uitwendige natuurlijke verzorging voor huidaandoeningen. Vermindert ontstekingen en huidirritatie en stimuleert het proces van herstel.

Rejuva Spray

!

Ideale uitwendige verzorging voor huidaandoeningen bij honden, katten en andere huisdieren.

Het is ideaal voor lokale huidaandoeningen, hot spots, puistjes, ontstekingen, huidirritatie, schrammen en brandwonden en een rauwe rode huid. Het kan ook worden gebruikt onder verband.


Rejuva Spray vermindert ontstekingen, stimuleert het genezingsproces en heeft antibacteriële eigenschappen waardoor de uitbreiding van infecties wordt tegen gegaan. Hierdoor ook uitstekend geschikt voor Mok bij paarden om de ontstoken huid mee te verzorgen.

Rejuva Spray is ook te gebruiken om de oren goed mee schoon te maken en is daarnaast zeer geschikt als spoeling bij voorhuidontsteking bij reuen. Helpt goed bij voorhuidontsteking.

Samenstelling  Calendula, hazelaar, Golden Seal, Yucca, Grape Seed extract.

Rejuva Spray is een natuurlijke pomp spray, makkelijk te gebruiken. Spray een beetje op de probleem gebieden op de huid en laat aan de lucht drogen. Rejuva Spray droogt  zeer snel en is niet schadelijk wanneer uw dier er aan likt.

Inhoud 8oz (240ml).
 
Dit middel mag niet in uw huisapotheek ontbreken!  Wordt al jaren met zeer veel succes gebruikt.