Voorwaarden

Voorwaarden

 

·        Bestellingen  die op werkdagen voor 19.00 uur door ons ontvangen zijn worden  dezelfde dag nog door ons verzonden en aan Postnl overgedragen. Wij doen ons uiterste best dit tijdstip dagelijks te halen en dit lukt ook bijna altijd maar een enkele keer kan het gebeuren dat  we niet dezelfde dag kunnen verzenden.

·         Mochten het onverhoopt gebeuren dat de bestelde producten niet binnen twee werkdagen verzonden kunnen worden nemen wij contact met u op. Wij zullen ons uiterste best doen uw bestelling z.s.m.te verzenden. Mocht het factuurbedrag al voldaan zijn en indien u dat wenst zullen wij het factuurbedrag in overleg met u aan u retourneren.

·         Wij verzoeken U bij uw bestelling niet alleen uw naam en adres (met postcode) op te geven maar ook uw telefoonnummer, zodat wij U - mochten er nog vragen zijn - kunnen bereiken.  Met uw gegevens gaan wij vertrouwelijk om.

·         Geplaatste bestellingen komen direct in ons verzend traject terecht en kunnen hierom helaas niet meer gewijzigd worden.

·         Bestellingen  worden met Post NL verzonden met burenlevering toegestaan. De verzendkosten bedragen voor zendingen in Nederland  6,75. Voor België en andere landen in de EU worden de verzendkosten zichtbaar op de bestelpagina voor u daadwerkelijk uw bestelling plaatst).

·         Wij doen ons uiterste best de website 24/7 online te hebben. Mocht het onverhoopt gebeuren dat de website bijvoorbeeld vanwege een technische storing niet bereikbaar is aanvaarden we hier geen aansprakelijkheid voor.

·         De informatie, teksten op de website en productinformatie dienen als richtlijn en vervangen niet het advies van een dierenarts. Dierendokter.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door het verkeerd inzetten, gebruiken of selecteren van de op de website, in de productinformatie of via onze helpdesk beschreven / genoemde producten of informatie. De producten zijn niet bedoeld voor gebruik in plaats van - maar ter ondersteuning van - de juiste behandeling door de dierenarts. Bij enige twijfel over de gezondheid van uw huisdier raden wij u te allen tijde aan uw dierenarts te raadplegen. Overleg altijd met uw dierenarts voor een doorlopende toetsing van de door u gekozen behandelingen of producten om ervoor te zorgen dat zij optimaal passen bij de behoeften van uw huisdier. Bestelde producten dienen voor particulier gebruik te zijn en niet voor wederverkoop. 

·         Wij houden ons het recht voor prijzen en teksten op de website op elk moment te kunnen wijzigen. De website en de inhoud van de website is met veel zorg een aandacht samengesteld en wij doen ons uiterste best altijd juiste informatie te vermelden echter kunnen aan de inhoud van de website geen rechten worden ontleent.

·         Op alle inhoud van deze website rust copyright. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, gepubliceerd, gekopieerd of gebruikt in welke vorm dan ook zonder vooraf onze schriftelijke toestemming.

Betalingsvoorwaarden:

·         Betalingen:

o    U kunt kiezen voor betaling per Ideal, Visa of Mastercard, of vooraf per bank. Bij betaling vooraf per bank zullen wij tot verzending overgaan op het moment dat wij het factuurbedrag of de helft van het factuurbedrag ontvangen hebben. Na ontvangst van uw bestelling dient u direct zorg te dragen voor het voldoen van de resterende helft.  

o     Mocht het noodzakelijk blijken onze factuur in handen te geven van ons incasso-bureau dan zullen de incasso-kosten op U worden verhaald, verhoogd met de reeds gedeclareerde herinnerings-kosten en een rente-betaling van 1% per maand, gerekend vanaf de factuurdatum.

Bereikbaarheid:

·         Telefonisch is onze helpdesk op werkdagen bereikbaar onder telefoonnummer 0655771127. 

·         Heeft u vragen over het verloop van uw bestelling, het aflevertraject, uw betaling of factuur stuur dan een email naar info@dierendokter.nl . Dit e-mailadres beantwoord geen vragen over producten, hiervoor kan u telefonisch contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer.

Terugsturen:

·         Wanneer u het bestelde product uiteindelijk toch niet wenst te gebruiken kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling in ongeopende en ongeschonden verpakking aan ons retourneren.

·         Uw factuurbedrag  inclusief de verzendkosten voor het heensturen zal binnen 5 werkdagen aan u geretourneerd worden.

·         De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw rekening.

·         Alleen producten in gesloten en ongeschonden verpakking met de sealing nog intact worden teruggenomen.

 

Gebruik voor het retourneren het formulier onderaan deze pagina.

Retourbeleid / Herroepingsrecht

 

Retourformulier www.dierendokter.nl

 

Indien u uw aankoop wenst te retourneren heeft u hier tot 14 kalenderdagen na ontvangst de mogelijkheid toe.

De producten dienen echter wel in ongeschonden, ongeopende staat te zijn en het seal op de verpakking mag niet verbroken zijn.

Wij verzoeken u vriendelijk een kopie van uw orderbevestiging mee te sturen en voeg dit formulier bij uw retourzending.

 

Naam:______________________________________________________________________

Adres:______________________________________________________________________

Postcode:___________________________________________________________________

Woonplaats:_________________________________________________________________

Telefoonnummer:_____________________________________________________________

E-Mail:_____________________________________________________________________

Datum van retourneren:­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­________________________________________________________

Reden van retourneren (niet verplicht om in te vullen):_______________________________

 

Na ontvangst van de producten zullen wij u binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag van de producten retourneren (mits ze door ons ongeschonden, in ongeopende staat met de seal nog intact ontvangen zijn).

 

Uw bankrekeningnummer:______________________________________________________

Op naam van:________________________________________________________________

 

De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de koper.

Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor retourzendingen die niet bij ons aankomen (verzend met track en trace of aangetekend) en ongefrankeerde zendingen worden niet aangenomen.

 

Adres voor uw retourzending:

The Nature Company

Postbus 146

8330 AC Steenwijk

 

Heeft u nog Vragen over uw herroepingsrecht? Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar onder telefoonnummer 0655771127.

U kan ook een email sturen als u vragen over uw herroepingsrecht heeft aan: info@dierendokter.nl